La Marató de TV3

El Jardí de l’Olga s’estrena aquest any col·laborant amb La Marató de TV3.

Farem xapes solidàries. Es pot escollir adquirir xapes amb el dibuix de la nova associació El Jardí de l’Olga o bé els més petits poden fer-se el seu propi disseny amb el dibuix que més els agradi. .

Ens trobareu el dissabte dia 15 de desembre de 10 a 22 hores i el diumenge 16 de 10 a 14:30 hores a l’estand de la Fira d’Artesania de Tarragona, a la Rambla Nova.

 

La mort hauria de ser el final de la vida. El càncer, no

La 21a edició de La Marató de TV3 se centrarà en el càncer, una malaltia que pren més de dos-cents formes diferents en funció dels òrgans afectats i de la composició cel·lular dels tumors. És per això que necessita ser tractada de forma individual i personalitzada.

En la darrera dècada la recerca biomèdica, basada en la personalització del tractament, ha avançant molt més que en les tres dècades anteriors, aconseguint que càncers que abans eren mortal ja no ho siguin. Però encara cal continuar lluitant i desenvolupant nous mètodes de prevenció, de diagnòstic i de tractament i acompanyament de la malaltia –tant per a les persones que ho pateixen directament com per al seu entorn – que ajudin a evitar que un càncer sigui el final de la vida. Una lluita que necessita de la implicació de tota la societat.

 

Espot de La Marató de TV3 2012

 

Deixa un comentari